Hubungi kami
Laman >> Peta Laman >> Malay

Software Billing

Quick-billing.com adalah sebuah pembekal global pelbagai jenis perisian perniagaan untuk memaksimumkan produktiviti perniagaan dan kecekapan. Dengan bil dan perakaunan perisian yang anda boleh menyelaraskan anda proses pengurusan perniagaan dan mengekalkan rekod syarikat akaun, maklumat pelanggan / vendor, cukai dan inventori maklumat dan butiran kewangan syarikat.

bil perisian pengurusan (Enterprise Edition)

Edisi perusahaan Profesional Bil dan Perisian Perakaunan membolehkan anda untuk mengekalkan rekod pelbagai syarikat, rekod pelanggan-vendor, cukai yang berkaitan dan maklumat pengurusan inventori, pendapatan dan perbelanjaan butir-butir organisasi anda dengan bantuan teknologi barcode maju. Menjimatkan masa ciri barcode menghapuskan kerja manual dengan mengutip maklumat produk secara automatik oleh itu tidak perlu untuk menghabiskan masa dan usaha memasuki butiran manual. Sangat selamat dan mudah untuk menggunakan perisian perakaunan rasmi mengurangkan kemasukan pen-kertas dan memberikan penglihatan yang jelas lebih kristal pelbagai rekod perakaunan dan rekod bil.

perisian pengurusan bil (Standard Edition)

perisian pengurusan bil (Standard Edition)

Bil maju dan Perakaunan Pengurusan modul perisian memberikan anda satu kaedah yang mudah, cekap dan kos efektif untuk mendapatkan kawalan penuh ke atas proses perakaunan organisasi anda. Mudah dan boleh dipercayai utiliti adalah simpan kira perisian perakaunan yang berguna untuk organisasi perniagaan kecil untuk memenuhi keperluan sebenar perniagaan. Invois dan inventori perisian pengurusan bil memperkemaskan proses pengurusan perniagaan anda dengan laporan pengurusan jadual kewangan bil, rekod syarikat, status stok, sistem inventori, pelanggan dan rekod vendor dan sebagainya pada platform tunggal. Inventori perisian pengesanan menyediakan cara untuk mengesan urus niaga harian syarikat.

perisian perancang pekerja

Jika anda bimbang bagaimana untuk menguruskan aktiviti-aktiviti sehari-hari pekerja anda (kakitangan), kami mempunyai penyelesaian untuk anda. Jadi sekarang tidak pernah memikirkan perancangan untuk pekerja anda merupakan satu tugas yang membosankan kerana perisian akan melakukan perancangan yang betul sekarang! Dengan menggunakan Pekerja Perisian Perancang, anda boleh dengan mudah Pelan dan jadual aktiviti harian pekerja anda dan mengesan maklumat pekerja untuk penjadualan kakitangan tanpa menghabiskan banyak masa. Utiliti berguna untuk organisasi perniagaan anda memudahkan aktiviti harian dan menguruskan Staf & Peristiwa Pekerja, Rekod Kehadiran, Tinggalkan Status, Shift Berjadual, stubs membayar, Tour dan butir-butir Latihan menyebabkan peningkatan produktiviti dan keberkesanan korporat. Mudah mendapatkan diselaraskan dalam mana-mana bingkai perniagaan dan menyediakan penyelesaian yang berpatutan untuk menguruskan syarikat anda dengan lancar.

pelancongan dan latihan perisian pengurusan

Mudah untuk digunakan Tour dan Perisian Pengurusan Latihan menguruskan pelancongan pekerja syarikat dan keperluan penjadualan latihan dengan cara profesional dan teratur. Program mengendalikan tugas yang kompleks penjadualan aktiviti perjalanan perniagaan kakitangan dan program latihan yang mudah. Ciri-ciri lain yang membuat perisian khas adalah kata laluan yang dilindungi fungsi yang menghalang pengguna yang tidak dibenarkan untuk mengakses.

membeli perisian perintah

membeli perisian perintah

pembelian perintah perisian pengurusan menyediakan penyelesaian pengurusan perniagaan untuk memproses, mengekalkan dan menjejaki pembelian keseluruhan, aktiviti jualan dan pengesanan inventori dalam mana-mana organisasi. Invois dan bil perisian membantu pengguna perniagaan untuk mengekalkan jual / beli transaksi dalam mudah untuk digunakan format bil elektronik berkomputer dengan antara muka intuitif. PO database alat pengurus berguna untuk semua jenis industri yang terdiri daripada perniagaan kecil atau peringkat pertengahan Firma tahap besar atau Syarikat untuk mengendalikan semua Pelanggan, Vendor dan Perkara maklumat dengan cara yang mudah. Kewangan perisian perakaunan adalah alat untuk meningkatkan produktiviti, jualan dan pendapatan syarikat.

pembuat perisian barcode

pembuat perisian kod bar adalah berguna untuk mereka bentuk dan mencetak imbas imej kod bar dengan cara mudah. Sekarang menjana apa-apa bentuk cetak imej khas bar kod, tag, label, pelekat, kupon pada PC anda dalam fon kod bar Linear dan 2D utama.

kad bentuk perisian

kad bentuk perisian reka bentuk pelbagai jenis label, pelekat, tag, risalah, risalah, kad pengenalan dan lain-lain jenis kad dan label. Kami menyediakan kad yang berlainan pembuat perisian untuk mereka bentuk kad perniagaan, kad ucapan, kad hari jadi dan kad pengenalan.