Na kontaktoni
shtëpi » Sitemap >> shqiptar

Faturimi Software

Quick-billing.com është një ofrues global i llojeve të ndryshme të programeve të biznesit për të maksimizuar produktivitetin e biznesit dhe efikasitetin. Me faturimit dhe kontabilitetit software ju mund të modernizojë t'ju procesit të menaxhimit të biznesit dhe mban shënime llogarie të kompanisë, Customer / shitësi detaje, taksave dhe inventarizimi informacione dhe detaje financiare të kompanisë.

Menaxhimi i faturimit software (Enterprise Edition)

Edicioni ndërmarrje profesionale e Faturimit dhe kontabilitetit software ju mundëson për të mbajtur shënime të shumta kompanisë, klient-shitës, regjistrimet tatimor te lidhur me informacione dhe menaxhimin e inventarit, të ardhurat dhe shpenzimet detajet e organizatës suaj me ndihmën e teknologjisë së përparuar barcode. Koha e kursyer barcode funksion eliminon punë manuale duke ngarkuar informacionin e produktit automatikisht kështu që nuk ka nevojë për të shpenzuar kohë dhe përpjekje të hyjnë në detaje manualisht. Shumë të sigurt dhe të lehtë për t'u përdorur software të kontabilitetit zyrtare të zvogëlojë pen-letër hyrjes dhe ofron shikueshmëri më të qartë të kontabilitetit të ndryshme dhe regjistrat e faturimit.

Menaxhimi i faturimit software (Standard Edition)

Menaxhimi i faturimit software (Standard Edition)

Faturimi i avancuar dhe Menaxhim Kontabilitet modul software ju jep një metodë të thjeshtë, efikase dhe me kosto-efektive për të fituar kontrollin e plotë mbi proceset e kontabilitetit të organizatës suaj. Dobi e thjeshtë dhe të besueshme kontabilitetit të kontabilitetit software është e dobishme për organizimin bizneset e vogla për të përmbushur nevojat e saktë të biznesit. Faturimi dhe menaxhimi i inventarit software faturimit të modernizojë procesin e menaxhimit të biznesit tuaj me menaxhimin e raportit të orareve faturimit financiare, të dhënat e kompanisë, statusin e aksioneve, sistemin e inventarit, konsumatori dhe të dhënat shitësi ETJ në platformë të vetme. Ndjekja e inventarit software ofron mënyrë për të gjetur transaksionet e përditshme të kompanisë.

projektues punonjës software

Nëse jeni të shqetësuar se si të menaxhojnë (stafi) punonjësi juaj e ditë-për-aktivitetet ditore, ne kemi zgjidhje për ju. Pra, asnjëherë tani mendoj se planifikimi për punonjësit tuaj është një detyrë e lodhshme si software do të bëjë planifikimin e duhur tani! Me përdorimin e Planifikues Software punonjës, ju lehtë mund të planifikohet dhe të planifikojë aktivitetet tuaja të përditshme dhe punonjës track informacion për planifikimin e stafit punonjës pa shpenzimet e një shumë kohë. Dobi e dobishme për organizatën e biznesit tuaj thjeshton aktivitetet e përditshme dhe për të menaxhuar Stafi & punonjës Ngjarje, Records Pjesëmarrja, Dërgo Statusi, Shift Scheduler, kokave të çekut, Tour dhe detajet Trajnimi rezultuar në rritjen e produktivitetit dhe efektivitetit të korporatave. Merrni me lehtësi të rregulluar në çdo kuadër e biznesit dhe ofron zgjidhje të përballueshme për të menaxhuar kompaninë tuaj pa probleme.

Tour dhe menaxhimit të trajnimit software

Lehtë për t'u përdorur Tour dhe menaxhimit të trajnimit Software menaxhuar turne punonjësit e kompanisë dhe planifikimin e nevojave për trajnim në mënyrë profesionale dhe të organizuar. Programi trajton detyrën e kompleksit rostering udhëtim anëtar i stafit të biznesit aktivitete dhe programe të trajnimit të përshtatshme. Tipar tjetër që e bën të veçantë është funksionalitetin software fjalëkalimin mbrojtur që ndalon përdoruesit e paautorizuar për të hyrë.

blerjen e software porosisë

blerjen e software porosisë

qëllim blerjen e menaxhimit software ofron zgjidhje të menaxhimit të biznesit për të proceduar, të mbajë dhe të mbajnë gjurmët e të gjithë blerjes, shitjes dhe veprimtarive inventarit ndjekja në çdo organizatë. Faturimi dhe software faturimit ndihmon përdoruesit e biznesit për të ruajtur shitje / blerje transaksion në lehtë për t'u përdorur kompjuterizuar format elektronik të faturimit me intuitive interface. Menaxher PO bazës së të dhënave mjet është i dobishëm për të gjitha llojet e industrive që variojnë nga biznesi i vogël apo të mesëm të nivelit të firmave të mëdha të nivelit apo kompanisë për trajtimin e të gjithë konsumatorët, shitësit dhe informacione send në mënyrë të lehtë. Software të kontabilitetit Financave është mjet për të rritur produktivitetin, shitjet dhe të ardhurat e kompanisë.

Barcode Maker Software

krijues barcode software është e dobishme për të hartuar dhe të shtypura imazhe scannable e barkodeve në mënyrë të lehtë. Tani gjenerojnë çdo formë e imazheve të përshtatur kodin shtypshëm bar, tags, etiketat, stickers, kuponët në PC tuaj në fonts lineare dhe 2D bar kod të mëdha.

Projektimi Card Software

kartë software projektim harton lloje të ndryshme të etiketave, stickers, etiketat, fletushka, broshura, karta identiteti dhe llojet e tjera të kartave dhe etiketat. Ne ofrojmë të ndryshme krijues kartë software për të hartuar kartat e biznesit, kartolina urimi, kartat ditëlindjen dhe kartat e identitetit.